Honden Uitlaat Service Terneuzen

Mijn naam is Esther de Boever en kom uit Terneuzen. Ondertussen heb ik mijn uitlaatservice al een aantal jaar en heb ik daarnaast als vrijwilligster in het dierenasiel gewerkt. Thuis ben ik ook opgegroeid met honden, dus ik heb ondertussen al veel ervaring met het uitlaten van honden.

Mijn grote hobby is dus ‘honden’. Ik ben daarom ook blij dat ik door middel van mijn uitlaatservice hier mijn werk van heb kunnen maken. En wie weet kan ik later nog meer beginnen met honden dan alleen een uitlaatservice!

Eerst kom ik langs voor een kennismakingsgesprekje. Dit is geheel vrijblijvend en u bent daarna tot niets verplicht. Bij dat gesprek vul ik een formulier in met wat vragen over de hond en de gegevens van de eigenaar.

U bepaalt zelf op welke tijd en hoe lang de hond uitgelaten moet worden. Als we een afspraak hebben gemaakt kom ik de hond thuis ophalen. Voor een kort rondje blijf ik in de buurt en voor een lange ronde rijd ik naar bijvoorbeeld de zeedijk of de kreek.

Ik laat de hond(en) in het begin per adres uit, dus niet in groepsverband. Als ik de hond beter ken, weet ik of deze samen kan met andere honden. Dan kan het af en toe gebeuren dat ik uw hond samen met een andere hond uitlaat.

Het uitlaten kan iedere week op vaste tijden of eenmalig als u bijvoorbeeld een dagje weg wilt.

Daarnaast verzorg ik ook kleine huisdieren, als cavia’s en konijnen. Dit gaat op dezelfde manier, dus eerst kom ik op gesprek.

Ik werk van maandag t/m zaterdag, van 8.00 uur tot 21.00 uur. Buiten deze tijden is alleen op afspraak mogelijk en gelden er andere tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *